Hirdetés

The Walking Dead - készíts videojátékot a tizedik évfordulóra

|

A The Walking Dead széria idén ünnepli a tizedik születésnapját és nem is akárhogyan.

Hirdetés

A Skybound Entertainment egy két hetes eseményt hirdetett meg, melynek keretén belül megünneplik a zombi-széria tizedik évfordulóját. A fő téma az „All Out War”, ami a képregény jelenlegi fő irányvonala; egy tizenkét részes sorozat, melyből havonta kettő jelenik meg a rajongók nagy örömére, akik többször is panaszkodtak a hosszú várakozással töltött idő miatt.

A játék tulajdonképp fejlesztők és ötletekkel teli rajongók versenye, kik azt a feladatot kapják, hogy készítsenek egy videojátékot cirka két hét alatt (szept. 26-tól) az „All Out War” témában. A győztes megkapja Robert Kirkman, a széria atyjának támogatását, míg a tíz legjobb játékost zombis kincsekkel halmozzák el; aláírt könyveket, pólókat, egyéb termékeket, egy teljes Unity Pro belépőt és egy Steam Greenlight kulcsot, hogy tovább építsék a játékot.

Ha van ötleted egy olyan The Walking Dead játékra, amit már régóta meg akartál valósítani, lépj a főoldalra és csatlakozz! További részletek a játékról, illetve a szabályokról itt találhatóak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)