Hirdetés

The Walking Dead: The Telltale Definitive Series - megjelent a felújított zombis széria

|

Extrákkal együtt élhetjük át Clementine kalandjait az eddigi legteljesebb The Walking Dead kollekcióval.

Hirdetés

Sokáig búslakodtunk a Telltale Games csődje miatt (HP hetekig a sarokban kucorgott és csak a Resident Evil hallatán emelte fel a fejét), azonban nemrég érkezett a jó hír, hogy a stúdiót feltámasztotta egy új befektető, beleértve a birtokában lévő licenceket is. 

Hirdetés

Ennek ellenére kicsi az esély rá, hogy a jövőben új The Walking Dead játék készülne a Telltale Games neve alatt, éppen ezért akinek kimaradtak az eddigi epizódok vagy csupán szeretne újrázni belőlük egyhuzamban, azok beszerezhetik a ma megjelent The Walking Dead: The Telltale Definitive Series-t, amely magába foglal minden korábbi szezont, illetve a Michonne mellékszálat is - mindezeket fejlettebb grafikával, játékbeli bónuszokkal (mint a zenelejátszó vagy a koncepciós rajzok galériája) és kulisszák mögötti extrákkal (például tízórányi fejlesztői kommentárral és rövid dokumentumfilmmel) tálalva. 

A The Walking Dead: The Telltale Definitive Series már elérhető PC-re (az Epic Games Store-on keresztül), PS4-re és Xbox One-ra. Ti végigjátszottátok már a szériát?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)