Hirdetés

The West - Vadnyugat a böngészőben

|

Böngészős játékokat felvonultató írásaink utolsó fejezete következik. Irány a The West, irány a vadnyugat!

Hirdetés

Tudjuk, hogy nagyon-nagyon sokan vannak köztetek, akik minimum egyszer már megpróbálkoztak egy hasonló, böngészős RPG-vel vagy stratégiával, ne adj' Isten azóta is folyamatosan gondozzák művüket. S persze vannak olyanok is, akik játékszámba sem veszik az efféle szórakozást. Őket innen is üdvözöljük.

Hiába is mondanánk nekik, hogy indítsanak egy saját kis bűnszövetkezetet a Facebook Mafia Wars alkalmazásával, vagy hogy lépjenek saját kalandjaik útjára a The Westben. Mondjuk nem mintha híján lennénk az emberek, hisz utóbbi esetében már több mint százezer kalandor rója az utakat. De nézzük, mi is ez pontosan! Az ingyenes regisztráció után kiválaszthatjuk, hogy az öt világ közül (nincs mese, ennyi embernek kell a hely) melyikben szeretnénk tevékenykedni. Ha ez megvan, egy könnyű gyorstalpalót kapunk az amúgy sem túl nehéz játékszabályokból. Ha pedig ezzel is megvolnánk, akkor csinálhatunk... amit akarunk.

Bár első körben mindenképp érdemes néhány küldetés elvállalásával némi tőkére szert tenni, hiszen a felszerelés, a városalapítás és minden egyéb lehetőség is komoly költségeket von maga után. Küldetések is sokfélék lehetnek, a „nyírd ki a tagot" típustól egészen a mezőgazdasági alkalmi munkákig bezárólag. Utóbbit, tehát a térképen elszórtan található munkákat egyébként közvetlenül is fel tudjuk venni. Ezzel ugyan átmenetileg energiát veszítünk, de cserébe pénz üti a markunkat, ami nem utolsó szempont.

Ahogy haladunk előre a játékban, úgy nyílnak meg előttünk az újabbnál-újabb lehetőségek. Ha van elég pénzünk, alapíthatunk magunknak egy várost, vagy éppenséggel társulhatunk más településéhez. Ekkor ugyan nyakunkba szakad annak fejlesztése is, de üsse kő -később úgy is bele kell vágni. Jöhet a bank, a temető, a fogadó, esetleg a kocsma, ahol bármikor párbajra tudjuk hívni a nekünk nem szimpi játékosokat, akiknek szintén online kell lenniük. Hogy ne mi húzzuk a rövidebbet, érdemes fegyvereinket és képességeinket is a megfelelő szinten tartani, hisz egy esetleges elveszített lövöldözés során mindenünk oda lehet. Sorolhatnám reggelig a The West pozitívumait, de inkább mindenkit bíztatok, hogy tegyen egy próbát vele. Hisz van benne annyi, hogy még a legelszántabb ellenállók szívét is meglágyítsa.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)