Hirdetés

Ha lenne The Witcher 4, akkor Geralt hangja tudna egy jó főszereplőt

|

Doug Cockles karakteres hangján mondta el, hogy milyen folytatást is képzelne el szívesen, ha valaha is készülne The Witcher 4.

Hirdetés

Azt már tudjuk, hogy a Cyberpunk 2077 világában nem nagyon érdemes majd keresnünk Ciri karakterét (persze mi még azért reménykedünk), de láthatóan nem vagyunk egyedül azzal a vágyunkkal, hogy láthassuk még őt képernyőn. Geralt zseniális szinkronhangja, Doug Cockles is szívén viseli virtuális pártfogoltja sorsát.

Hirdetés

Cockles a Gamereactornak nyilatkozva áradozott arról kicsit, hogy milyen jó is lenne, ha a CD Projekt Red Ciri karakterére fókuszálna majd egyszer, valamikor. Persze gyorsan leszögezte, hogy egyáltalán nem tudja, lesz-e valaha The Witcher 4, de azt feltételezi, hogy egyszer igenis folytatódik a széria.

"Ez persze csak személyes vélemény, a CD Projekt Red tudja, hogy mit csinál, nekem fogalmam sincs arról, mi a tervük, de ha én a helyükben lennék, akkor igenis lenne The Witcher 4, és bizony Ciri karakterére fókuszálna. A különböző világokban tett utazásai remek alapot adnának egy új játékhoz."

Amikor mi láttuk ezt a rajongói trailert, ez volt az első gondolatunk: egy olyan The Witcher játékot akarunk, amelyben Ciri lépked a dimenziók között, és végignyomhatjuk elképesztő kalandjait. Oké, álmodozni azért még lehet...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)