Hirdetés

Állítólag készül az új Thief játék

|

A Thief film készítői véletlenül elárulták, hogy folyamatban van a Thief 5 fejlesztése, és a két termék pont egyszerre érkezhet meg.

Hirdetés

Teljesen tanácstalanok vagyunk azzal kapcsolatban, mi a helyzet most a Square Enixnél. A kiadó megszabadul az IO Interactive-tól, és egyébként is csak 1-2 nagyobb játékot akar kiadni egy évben. Persze lehet, hogy az egyik az új Thief lesz, de nem tudjuk, mit higgyünk.

A Straight Up Films készíti a Thief adaptációját, és a cég honlapján olvasható információk szerint fejlesztés alatt áll az ötödik játék, amit "széles körben az egyik legjobbnak tartanak, mely valaha készült". Úgy tudjuk, a mozinak még nincs rendezője, és nem ismert a szereplőgárda sem, csak az írók (Adam Mason és Simon Boyes), valamint a producerek (Adrian Askarieh és Roy Lee) vannak meg. Így természetesen premierdátumot sem tűztek ki, úgyhogy tippelni sem merünk, a játék mikor jöhet. A Square annyit nyilatkozott, hogy egyelőre nincs bejelentenivalójuk.

A 2014-es Thief fogadtatása nem volt felhőtlen. Ti örülnétek azért, ha a franchise nem halna el?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)