Hirdetés

THQ: A Homefront természetesen esélyes a Call of Duty-szintű sikerre

|

Kár, hogy ezt sem a tesztelők, sem a játékosok nem így látják.

Hirdetés

 

A THQ-s Brian Farrel viszont azt állítja, hogy a játék egyértelműen nem lett bukás, és várjunk még mielőtt ítélkezünk, ugyanis a Call of Duty széria sem volt eleinte ennyire népszerű.

Farrel emlékezteti a játékosokat arra, hogy a Call of Duty első részéből a megjelenésekor nem fogyott el 18 millió példány ellentétben a legfrissebb epizódokkal, idő kellett ahhoz, hogy a franchise oda nője ki magát, ahol most tart. A Homefrontból ezidáig nagyjából 2.6 millió példányt adtak el a legfrissebb pénzügyi jelentés szerint, ami ugyan alulmúlta a THQ várakozásait, mégis bíznak a játékban.

Az elkövetkezendő két évben számos nagy durranást ígérnek, úgy mint az ősszel érkező legújabb Saints Row rész, vagy a készülő Space Marine játék. A Red Faction: Armageddonról megoszlanak a vélemények azok között, akik már kipróbálták a demót, én személy szerint az éljenzők oldalán állok, és már alig bírom kivárni a teljes játék megjelenését.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)