Hirdetés

Tim Schafer 23000 dollárt gyűjtött egy interjú alatt

|

Tim Schafer körül izgalmas dolgok történnek mostanában - a Double Fine főnöke nem unatkozik.

Hirdetés

Az egyedi játékdesignokról híres Schafer az amerikai előfinanszírozó oldal, a Kickstarter segítségével szeretné új, old-school kalandjátékára a pénzt összeszedni.

A Kickstarter (ez az a bizonyos előfinanszírozó oldal) csúcsát már sikerült megdöntenie Timnek, hiszen a leggyorsabban támogatott oldal lett a Double Fine felhívása. Amikor ezt írom, már 1229000 dollárnál tart a gyűjtés, amely összeg másodpercről másodpercre változik.

Stephen Totilo, a Kotaku egyik főembere interjút készített a DICE-on Tim Schaferrel. Az interjú elején 788246 dolláron állt a gyűjtés, a végén pedig 811599 dolláron. Az interjú 22 percig tartott! Ez alatt a Double Fine 23353 dollárt gyűjtött össze. Méghozzá egy "old-school" kalandjátékra!

Az eredeti cél 400000 dollár volt - Tim Schafer azt nyilatkozta, hogy az extra pénzt további nyelvi változatokra és jobb kézikönyre fordítják (speciel akkor még egy millió alatt volt a gyűjtés - azóta összejött még 400000 simán)

"Amennyiben nagyon nagyon nagyon túlhaladjuk a célunkat az emberek észreveszik majd, hogy nagyon sok eredeti, egyedi, kreatív mód létezik arra, hogy a játékkészítést finanszírozzák." - nyilatkozta Tim Schafer. 307%-os teljesítés szerintem erős túlhaladása a célnak.

Mire ezt mind leírtam, újabb ezer dollárral lett több a gyűjtésben. Félelmetes.

Egyébként azoknak, akik nem tudják felmérni: 1232000 dollár (mire leírtam ezt addigra ennyire nőtt) az 270,1 millió forint.

UPDATE 11:46 perc - 1245476 dollár

UPDATE 12:34 perc - 1256104 dollár

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)