Hirdetés

Tippeljetek: vajon meg fog jelenni az eredeti tervek szerint a Hollow Knight: Silksong, vagy inkább elhalasztották határozatlan időre?

|

Idén júniusig kellett volna megérkeznie a Hollow Knight: Silksongnak, már biztosan nem fog.

Hirdetés

Eredetileg még 2019 februárjában jelentették be a 2017-es Hollow Knight kvázi folytatását, a Silksongot. Ezt követően hatalmas csend jött, gyakorlatilag semmi új infót sem kaptunk a készülő játékról, aztán tavaly februárban a fejlesztőcsapat, vagyis a Team Cherry társvezetője, William Pellen megerősítette, hogy aggodalomra semmi ok, a munka még mindig folyik.

2022 júniusában végül az Xbox & Bethesda Games Showcase-en végre felbukkant a Hollow Knight: Silksong. Pontos megjelenési dátumot ekkor sem jelentettek be, de ugyebár az volt a mondás, hogy csak olyan játékokat mutatnak be, amiknek az elkövetkező 12 hónapban meg kell jelenniük, szóval jogosan számítottak arra a rajongók, hogy 2023 júniusával bezárólag megérkezik a Silksong. Nos, már biztos, hogy nem így lesz.

Hirdetés

A játékkal foglalkozó egyik marketinges, Matthew Griffin ugyanis ma bejelentette a twitteren, hogy bár 2023 első felében szerették volna kiadni a Hollow Knight: Silksongot, ez nem fog összejönni, a fejlesztés még mindig folyik.

Több érdemi infót viszont nem kaptunk, szóval ne is álmodjatok új, konkrét megjelenési dátumról, gyakorlatilag arról van szó, hogy határozatlan időre el lett halasztva a Silksong érkezése. 

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)