Hirdetés

Titanfall - külön kontrollert érdemelnek a titánok

|

Nem elég, hogy lesz egy hatalmas Titan figurával csomagolt gyűjtői kiadás, jön egy spéci kontroller is. Nekünk kell egy ilyen.

Hirdetés

A Titanfall ütős FPS élménynek ígérkezik, így nem csoda, hogy a gyűjtői kiadás híre sokakat lázba hozott. Az abban látott Titan inkább szép, mint hasznos, de a külön megjelenő Limited Edition Titanfall Xbox One kontroller már egy hasznos darabja lesz a Titanfall gyűjteményünknek. Azon túlmenően, hogy brutálisan fest.

A különleges irányító alapjaiban egy sima Xbox One kontroller, de dizájnban a játék egyik fegyverére, a C-101-re hajaz, amelyet egyébként a Titan pilóták használnak, ha éppen nem tudják munkára fogni a hatalmas lépegetőt. A csinos kis készséget 64.99 dollárért lehet majd beszerezni, sajnos csak és kizárólag a GAME üzletén keresztül. Ez kicsit nehezebbé teszi a dolgot, de még egyszer hangsúlyozzuk: nekünk kell egy ilyen. Persze fejenként.

A Titanfall megjelenés március 13-án várható PC-re, Xbox One-ra, és Xbox 360-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)