Hirdetés

Titanfall - jön a Season Pass és az ingyenes és fizetős DLC-k

|

Vince Zampella elmondta, hogy hamarosan jön a Season Pass és egy csomó ingyenes és fizetős kiegészítőt is kapunk majd a Titanfallhoz. Az Xbox 360-as verzióról is megtudtunk pár dolgot.

Hirdetés

A Titanfall már annyira a kanyarban van, hogy nem csak reklámokat kaptunk, de egy megjelenésre készült trailert is. Annyira nem vagyunk meglepődve, hogy most a Season Pass volt a következő felszálló a hypevonat utolsó megállójában.

"Azt tervezzük, hogy DLC-kkel támogatjuk majd meg a játékokat. Fizetős kiegészítők lesznek. De ingyenes frissítéseket is hozzáteszünk majd" - írta Vince Zampella a Respawn társalapítója. Az ingyenes frissítésekben olyan tartalmak lesznek, amiket már nem tudnak belerakni a hamarosan megjelenő játékba, szóval jönnek majd a privát meccsek és hasonlók.

 

A Season Pass szokásosan egy kedvezményesen megvehető csomag lesz, amit a játékosok előre megvásárolhatnak és foghatnak valamennyit a DLC-k árán. "Nem lesznek mikrotranzakciók" - tette hozzá Zampella, ezzel elhessegetve az egyik legnagyobb félelmünket. 

 

A GameSpotnak adott interjújában szó esik a Xbox 360-as verzióról is, amit a Bluepoint Games csinál, és még egy képkockát sem láttunk belőle. A vezető elmondta, hogy szeretnék olyan közel rugdosni az előző generációs változatot az Xbox One-oshoz és a PC-shez, amennyire csak lehet. A port még nincs kész, kicsit lemaradva készül a másik két verzióhoz képest, de Zampella elmondta, hogy "nem lesz ugyanolyan", hiszen egy "kevésbé erős gépre készül". Ezt kitaláltuk mi is.

Mit szóltok? Az eddig látottak meggyőztek annyira, hogy vegyetek majd DLC-ket is a játékhoz?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)