Hirdetés

Titanfall - nem olyan vészes a gépigény

|

A Respawn bejelentette a Titanfall minimális gépigényét, ami alapján a játék a legtöbb átlagos modern PC-n simán el fog futni. A tiéd vajon elég modern hozzá?

Hirdetés

Az aggódó Respawn egyik társalapítója, Vince Zampella szokatlan módját választotta, hogy bejelentse, milyen vas kell a Titanfall futtatásához.

Nem a Twitter használata a szokatlan, hanem hogy 140 karakterbe besűrítette a teljes minimum gépigényt. Mi szétbontottuk egy kicsit, hogy átláthatóbb legyen:

Operációs rendszer: 64-bites Windows 7/8/8.1
Processzor: AMD Athlon X2 2,8 GHz vagy Intel Core 2 Duo 2,4 GHz
RAM: 4 GB
Videokártya: Radeon HD 4770 vagy GeForce 8800GT
VRAM: 512 MB 

Érdekesség még, hogy a Titanfall a PC-s, Xbox 360-as és Xbox One-os megjelenés után más platformokra is megjelenhet. Egy tweetje szerint beszélnek például a Mac-es verzióról, szeretné, ha az is megvalósulna. Én mint a szerkesztőség egyetlen olyan tagja, aki játszik is Mac-en, abszolút támogatom.

Mit szóltok hozzá, viszi majd a gépetek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)