Hirdetés

Titanfall - nyomokban szörnyeket tartalmazhat

|

Még idő előtt újságírókézre jutott a játék művészeti albuma, mely meglehetősen érdekes képeket is tartalmaz. Szörnyek várnak az egyik pályán?

Hirdetés

Az IGN valahogyan hozzájutott a Titanfall művészeti albumához, melyben néhány olyan kép is lapult, amelyek egy olyan térképről árulkodnak, ahol veszélyes vadvilág veszi majd körbe a pilótákat.

Látható, ahogy pilóták néhány repülő szörnyekkel harcolnak, miközben egy sokkal nagyobb bestia is arra jár. Egyes szörnyek megtámadnak majd minket, mások csak meredten bámulnak majd. Persze ez még csak találgatás, de a lényeg az, hogy érheti még meglepetés a Titanfall játékosokat, akik a béta okán azt gondolják, hogy kiismerték a játékot.

Az albumban találtak néhány utalást arra, hogy nem-titán osztályú járművek is részét képezik majd a végső változatnak, mint a drónok és tankok. Ha tovább szeretnétek spekulálni, az IGN videójában bőven találtok elemzésre kínált rajzokat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)