Hirdetés

Titanfall Xbox 360 - nem lesz letölthető verzió

|

Az Xbox 360-as kiadás nem kerül fel az Xbox Live piacterére. Az ok jelenleg ismeretlen, de aki be akarja szerezni a játékot, kénytelen a dobozos változatot választani.

Hirdetés

Ma jelenik meg kis hazánkban a Titanfall Xbox 360-as verziója, ami igazán örömteli az előző generációs konzol tulajdonosainak, akik viszont várnának a letölthető változatra, azoknak rossz hírünk van. Nem lesz Games on Demand verzió.

„Mindenre kiterjedő tesztelésünk alatt úgy éreztük, hogy ez egyszerűen nem képviseli azt a Titanfall élményt, amit szeretnénk, így nem lesz Games on Demand kiadás” - magyarázza az EA. Tény és való, hogy hivatalosan sosem jelentették be a letölthető változatot, ezzel együtt remélik, hogy ez senkinek nem lesz majd túl nagy kellemetlenség. 

A Titanfall Xbox 360-as verziója 1GB adat feltelepítését kéri az első indításnál, de hogy az egészet miért nem lehet letölteni, azt egyelőre nem tudjuk. Ha kiderül, azonnal értesítünk benneteket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)