Hirdetés

Titkos videó a Resident Evil 5 demójába ágyazva

|

Rejtett Resident Evil 5 videóval ingerli rajongóit a Capcom, újabb „csinos” női főellenséggel leszünk gazdagabbak.

Hirdetés

A héten felpakolt bokszos Resident Evil 5 demonstrációs verzió számos Japán fenségterületen kívüli játékost is megmozgatott, miután a Capcom észrevette nyilvánosságra hozott tesztverziójuk utáni megnövekedett keresletet azonnal lelakatolta azt, így lőhetjük és várhatjuk az újabb lehetőséget. A demót megkaparintó játékosok gyorsan belevetették magukat a zimbes-zombis kalandokba és kalandjaikról felvételeket készítettek legnagyobb retinánk legnagyobb megelégedésére. A felszínre szivárgott videók között rábukkanhatunk egy gondosan elrejtett anyagra, melyet a Capcom illetékesei finom mézmázzal vakolták be, hogy később húzogathassák előttünk. Néhány napon belül rátaláltak és közzétették az egyperces anyagot, melyben betekintést nyerhetünk, milyen sötét titkok várnak ránk. Közelebbről megismerkedhetünk egy kacsacsőrű emlőssel, aki átok formájában gilisztákkal kényezteti áldozatait, magyarán szólva a hölgyemény (ha mégsem nőnemű, akkor egy transzvesztitáról beszélünk magas sarkú lábbelije miatt) másodperces késleltetéssel bárkit élőhalottá változtat. Resident Evil 5 saját fejlesztésű Almával?

A fórum nyitva áll billentyűzetetek és gondolataik előtt, legyen szó a Resident Evil ötödik részéről vagy egyéb témá(k)ról.


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)