Hirdetés

Tízmillió példány felett a Devil May Cry széria

|

A Devil May Cry széria kiszállított mennyisége meghaladja a tízmillió példányt, igaz, hozzávágtak egyéb kiegészítőket is.

Hirdetés

Legújabban statisztikák sorozatgyártásával foglalatoskodik a Capcom vállalata, néhány nappal korábban nyilvánosságra hozták az eddig kipostázott Resident Evil játékok mennyiségét, most ugyanezt teszik a Devil May Cry szériával. Jelentésük szerint a kiszállított példányok tételszáma meghaladja a tízmillió darabot. A legelső Devil May Cry nyolc esztendővel ezelőtt, 2001-ben került fel a boltok polcaira (PlayStation 2), összesen 2.16 millió kópiát értékesítettek belőle. Folytatására már jóval kevesebben, körülbelül 1.7 millióan voltak kíváncsiak, ehhez képest még szerényebben szerepelt harmadik epizódja, melyből 1.3 millió példány talált gazdára. Negyedik nekifutásra megdöntött minden korábbi DMC eladási mutatót a maga 2.2 milliós teljesítményével. Bárhogyan is matekozunk, végeredményül nem kapunk tízmilliós összeget. A kiterjesztett Devil May Cry franchise könyveket, képregényeket és egyéb, a szériához kapcsolódó termékeket foglal magában, melyeknek minden egyes darabját számításba vette a Capcom, így jutottak a tízmilliós értékhez. Eddigi legsikeresebb játékuk a 6.3 milliós példányszámot elérő Street Fighter II (SNES).

dmc3.jpg
 
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)