Hirdetés

Több mint 19 gigás moddal tehetjük szebbé a The Elder Scrolls IV: Obliviont

|

Határozottan jó választás lehet ez a kiegészítés, ha a közeljövőben esetleg újrajátszanátok a Bethesda szerepjátékát.

Hirdetés

A maga korában lenyűgöző látványvilágú játéknak számított a 2006-ban megjelent The Elder Scrolls IV: Oblivion, amit valószínűleg még ma is sokan szívesen elővesznek, habár a grafikája már némileg megkopott az eltelt évek során. Szerencsére itt jönnek képbe a modderek, akik egy kis szöszöléssel általában alaposan fel tudják turbózni a régebbi játékok külsejét.

Hirdetés

Kuzja80 például nemrég megosztott az internet népével egy vadonatúj textúracsomagot, ami felskálázza az Oblivion textúráit, így értelemszerűen sokat javít a grafikán, ráadásul közben nem alakul át teljesen a játék, és megtarthatjuk a jól megszokott látványvilágot. Ennek hála pedig nagyon jól jöhet ez a pakk, ha ismét fejest szeretnénk ugrani Tamriel világába, de nem vetjük meg a picit felturbózott látványt.

Az alábbi galériában meg is nézhetitek, mit tud Kuzja80 alkotása, amit egyébként innen tudtok letölteni.

Hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)