Hirdetés

Több mint tíz év pihenő után visszatér a Top Spin sorozat, jön a TopSpin 2K25

|

Minden idők egyik legjobb teniszjáték-sorozata új résszel bővül.

Hirdetés

Még 2003-ban jelent meg az első Top Spin játék, amit aztán három folytatás követett, de a 2011-es, kiválóan sikerült negyedik rész óta pihen a széria. A 2K-nek most jutott eszébe, hogy nála vannak a jogok, és úgy döntött, kezd velük valamit: a Mafia 3-at és Mafia: Definitive Editiont jegyző Hangar 13-t bízta meg a következő rész elkészítésével. Meglepődhetnénk, de a Top Spin 4-et meg a korábbi Mafia játékokért felelős 2K Czechnek köszönhetjük, ami a Hangar 13-be olvadt be, úgyhogy valójában a legjobb kezekben lehet a projekt.

A TopSpin 2K25 valamikor idén jelenik meg, és a trailer alapján az Australian Open meccsein biztosan részt vehetünk. Még nem tudni, hogy mely teniszezőket irányíthatjuk, de valószínűleg sokakat látunk majd viszont a sport élvonalából.

Hirdetés

A közelmúltban a Nacon próbálkozott a témával, ám az AO Tennis sorozat egyik része sem lett kiemelkedő, ahogy a BigBen Interactive gondozásában 2018-ban megjelent Tennis World Tour sem sikerült jól; bízunk benne, hogy a TopSpin 2K25 megtöri a rossz szériát. Platformok és megjelenési dátum még nincsenek, a bejelentést a január 7. és 28. között zajló Australian Open miatt időzítették mostanra.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)