Hirdetés

Több órányi felvétel szivárgott ki az egyik új Assassin's Creed játékból

|

A Ubisoft valószínűleg nem boldog a YouTube-on feltűnt videók miatt.

Hirdetés

A Ubisoft több vasat is tart jelenleg a tűzben az Assassin's Creed franchise kohójában: a következő nagy dobása a Valhalla spin-offjaként érkező Mirage lesz, emellett viszont készül a nindzsás-szamurájos Codename Red, a boszorkányos Codename Hexe, a VR-os Nexus és az okostelefonokat megcélzó Assassin's Creed Jade (állítólag a Black Flag remake is, de ez még nem hivatalos). 

A Jade bár mobilokra jelenik meg, mégis egy teljes értékű Assassin's Creed játéknak ígérik, amely az Assassin's Creed Chronicles: China után visszarepít minket az ősi Kínába, viszont itt már egy teljesen nyitott világban, ismert történelmi helyszíneken járhatunk és saját főhőst hozhatunk létre. 

Hirdetés

Július közepén derült ki, hogy augusztus 3-án veszi kezdetét a free-to-playnek tervezett Codename Jade első bétasztje, amire bárki szabadon jelentkezhetett, viszont az eseményt beárnyékolta, hogy több mint kétórányi felvételt kiszivárogtattak a játékmenetből. A bétaváltozatából származó jelenetek a YouTube-on bukkantak fel, és meglepő módon Kassandra, az Assassin's Creed Odyssey női főszereplője is szerepel bennük. Ez nem az első eset volt, tavaly már kikerült a játékból több mint 20 perc az alfateszt miatt. 

Az iOS-re és Androidra készülő Assassin's Creed Codename Jade-et egyébként a Tencenthez tartozó Level Infinite fejleszti, a kínai vállalattal tavaly kötött jelentős stratégiai együttműködést a Ubisoft. 

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)