Hirdetés

Tom Clancy's H.A.W.X. 2 - jön a demó

|

A vasmadarak újra az égbe szállnak, mi pedig a megjelenés előtt ki is próbálhatjuk, mi vár ránk.

Hirdetés

Sajnos a PC-sek kimaradnak ebből a mókából, de a megjelenés nincs messze.

Augusztus 16-án az Xbox 360 tulajdonosok, augusztus 18-án pedig a PlayStation 3-mal rendelkezők próbálhatják ki a Tom Clancy's H.A.W.X. 2 két küldetését, melyek a következőek:

 

Interception Course

Szállj a magasba egy orosz pilóta szerepében, aki azt a feladatot kapja, hogy elpusztítson néhány lopott repülőt magasan a Kaukázus hegyei fölött.

Seek and Destroy

Az amerikai U.S. H.A.W.X. csapat szemszögéből kell megoldani egy afrikai konfliktust. A küldetést nehezíti, hogy éjszaka kell elpusztítanunk az adott célpontokat. Egy anyahajóról felszállva kell útnak indulnunk, majd precíz lézeres irányítású bombákkal megszórni a kontinensen található ellenséges objektumokat.

A Tom Clancy's H.A.W.X. 2 szeptember másodikán jelenik meg Xbox 360-ra, szeptember 9-én pedig PlayStation 3-ra. Egy PC és egy Wii verzió szintén érkezni fog, ezeket szeptember 3-ra várjuk.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)