Hirdetés

Tom Clancy's H.A.W.X. 2 nyereményjáték

|

Nyerj egy fullextrás F-18-as vadászgépet és egy új multiplayer pályát!

Hirdetés

Fogalmad sincs róla milyen közel vagy ahhoz, hogy nyerj! Néhány klikkelés, és ha szerencsés vagy egy teljesen felszerelt, egyedi festésű F-18-as vadászgépet tudhatsz hangárodban, illetve egy extra multis pályát. Pontosabban légteret.

Most két szerencsés, aki csatlakozik az Ogi.hu Facebook csoportjához, majd otthagyja „Hajrá GameStar!" üzenetét az üzenőfalon egy-egy Xbox 360-on aktiválható Tom Clancy's H.A.W.X. 2 kódot kap tőlünk ajándékba! Persze nem a kódnak kell örülni, hanem annak a temérdek mindennek, amit a annak aktiválása után kapnak. Ez egy speciálisan felfegyverzett F-18-as vadászgép, ami mellé speciális tigriscsíkos skint is kapunk. Grrr! Valamint hogy soha ne legyen hiányunk légtérben, egy speciális, extra multis pálya is tarsolyunkba kerül. Repüljetek sebesen a nyereményekért az Ogi.hu Facebook oldalára!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)