Hirdetés

Tom Clancy's The Division - nézd meg élőben, mit hoz a Conflict frissítés

|

A The Division 1.2-es frissítése sok új tartalommal bővíti a játékot, teljesen ingyen. A Ubisoft ma este megmutatja, pontosan mit kapunk.

Hirdetés

Múltkor egy videó foglalta össze a Conflict frissítés újdonságait. Lesz egy új Incursion, el lehet majd lopni a Dark Zone-ban mások kimenteni próbált cuccait, érkeznek új kiemelt ellenfelek, fegyverek és felszerelésszettek is.

Még nem tudjuk eldönteni, ezek miatt érdemes-e visszanézni a játékba azoknak, akik korábban abbahagyták, de az este 7-kor kezdődő livestream segíthet ezt eldönteni. A fejlesztők gameplay-t mutatnak, beszélnek egy kicsit arról, mit terveznek, érdemes lesz figyelemmel kísérni.

Watch live video from TheDivisionGame on www.twitch.tv

Az 1.2-es frissítés május 24-én jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra egyaránt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)