Hirdetés

Tom Clancy's The Division - fizess elő és fedezd fel a járvány sújtotta New Yorkot

|

Zsebeld be GameStar előfizetésed mellé a Tom Clancy's The Divisiont, ami már most a 2016-os év egyik legizgalmasabb játékának ígérkezik.

Hirdetés

A Ubisoft idei felhozatalából kiemelkedik a Tom Clancy's The Division, hiszen nem folytatásról, hanem egy teljesen új címről beszélhetünk. Egy Fekete Pénteken kitört járvány öt nap alatt összedönti az Egyesült Államok kormányát, leállnak az alapszolgáltatások és az egész ország káoszba süllyed. Az SHD (Strategic Homeland Division) ügynökeként a te feladatod a társadalom teljes széthullásának megakadályozása.

New York városában kell majd tevékenykedned ebben a fedezékrendszer alapú TPS játékban. Ahogy haladsz előre a történetben, folyamatosan tapasztalati pontokat gyűjtesz, az új szintek elérésével pedig lehetőséged nyílik hasznos skillek megnyitására (ezekből egyszerre kettő lehet aktív), passzív bónuszokat nyújtó talentek és különféle előnyöket biztosító perkek megszerezésére, valamint karaktered és annak felszerelésének fejlesztésére. A normál szintezéstől teljesen függetlenül működnek a Dark Zone-szintek. A magasabb Dark Zone-szintektől nem lesz erősebb a karaktered, de elengedhetetlen az árusok legjobb portékáinak eléréséhez. Csak így szerezhetőek meg például a legdurvább cuccokat rejtő ládák. Halál esetén ezekből a szintekből akár veszíthetsz is, ezért érdemes nagyon figyelni, ha bemerészkedsz egy Dark Zone-ba.

A hasonló többjátékos izgalmakkal kecsegető játékoknál mindig fontos és megkerülhetetlen kérdés az end-game tartalom témaköre. A The Division esetében a számtalan coop küldetést 8 fős raidek egészítik ki, így garantált, hogy hosszú ideig akad tennivaló a havas városban. Az időjárás dinamikusan változik, bármikor belefuthatsz akár egy akkora hóviharba, hogy bizony az orrodig sem fogsz látni.

Ha nem szeretnél kimaradni ebből a vérbeli RPG-elemekkel felvértezett posztapokaliptikus TPS játékból, és szeretnéd a lehető legolcsóbban beszerezni akkor fizess elő egy évére a GameStar magazinra! A Tom Clancy's The Divisiont a Prémium II-es előfizetésed mellé választhatod. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)