Hirdetés

Tom Clancy's The Division - kiszivárgott a legújabb trailer

|

Valakik hamarabb hozták nyilvánosságra a Tom Clancy's The Division előzetesét, mint azt a Ubisoft szerette volna. Egy ekkora projektet nehéz titokban tartani.

Hirdetés

Nem is szivárog, már úgy ömlik az infó, mintha dézsából öntenék. Na nem mintha ennek nem örülnénk, de ha ez így meg tovább, szerencsétlen marketingeseknek nem marad munkája, mert mire hozzájuk kerül az anyag, már nem lesz mit bejelenteni.

A zárt alfából származó gameplay után most a hivatalos trailer került fel egy videómegosztóra. A kifejezetten részletes előzetesnek egyetlen nagy hibája van: ez az Olaszországba szánt változat, így nyilvánvalóan a narrátor is olaszul beszél. Emiatt sajnos se érteni nem értem, se komolyan venni nem tudom. 

Ettől függetlenül izgalmas képsorokat láthatunk, és ahogy a mondás tartja, valószínűleg van még ott, ahonnan ez jött. Remélhetőleg hamarosan beesik az angol nyelvű változat is, vagy hivatalos, vagy valamilyen alternatív forrásból.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)