Hirdetés

Tom Clancy's The Division - rengeteg a csaló

|

Nem sokkal a béta kezdete után máris csalóktól hemzsegnek a PC-s szerverek. Ebből komoly probléma lehet a megjelenéskor.

Hirdetés

Ahogy az várható volt, néhányan azonnal beleásták magukat a The Division bétájába, azonban nem a Dark Zone-ban tevékenykedtek, inkább a játék fájljait próbálták szétcincálni, hátha találnak valami olyan biztonsági rést, amit kihasználva előnyre tehetnek szert. Találtak.

A problémát az okozza, hogy az életerő és a pénzünk kivételével szinte mindent kliens-oldalon tárol a játék, amit aztán a szerver ellenőrzés nélkül el is fogad. Ennek következtében bármit meg is piszkálhatunk, lehet végtelen lőszer a tárban, kikapcsolhatjuk a recoilt, megnövelhetjük a sebességünket vagy épp a nálunk lévő gránátok számát.

Mivel a konzolos változatban nem lehet megpiszkálni a fájlokat, ez nem jelent problémát, PC-n viszont annál inkább. Redditen már most áll a bál, remélhetőleg a Ubisoft mihamarabb kijavítja a hibát. Sokan konkrét nyilatkozatot várnak a fejlesztőktől csalás ügyben, és ettől teszik függővé, hogy visszamondják-e az előrendelést. Kíváncsian várjuk a fejleményeket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)