Hirdetés

Tom Clancy's The Division - hírek a megjelenésről

|

Lehangoló híreket kaptunk a Tom Clancy's The Division megjelenésével kapcsolatban, köszönhetően a Ubisoft pénzügyi jelentésének.

Hirdetés

Ahogyan tavaly a Watch Dogs esetében, úgy idén a Tom Clancy's The Division kapcsán esett le az állunk a Ubisoft E3-as konferenciáján, de akkor még úgy képzeltük, hogy a The Division megjelenésével már 2014 elején számolhatunk. Tévedtünk.

Yves Guillermot, a Ubisoft vezérigazgatója egy befektetőknek szánt rendezvény során ismertetett két megjelenési dátumot is: a The Crew című autós csoda 2014 elején fut be, azonban a Tom Clancy's The Division 2014 végénél előbb nem kerülhet a boltok polcaira, bármennyire is szeretnénk.

Tehát ha el is készül a Tom Clancy's Division PC-s változata az Xbox One és PlayStation 4 kiadások mellett, azt 2014 utolsó hónapjainál előbb semmiképpen sem élvezhetjük, hiába az ígéretes koncepció és a next-gen hardverből mindent kisajtoló Snowdrop motor. Ó, te cudar élet, te.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)