Hirdetés

Tomb Raider - Hivatalos!

|

A friss GameInformer címlapján az ifjú és zsenge Lara Croft látható

Hirdetés

Bejelentette az új Tomb Raider játékát a Square Enic, ami a korábbi találgatásoknak megfelelően a csinos régésznő karrierje legelejének történetét vázolja majd elénk.

A kiadó ígérete szerint a Tomb Raiderben mindent elfelejtünk, amit eddig tudtunk Laráról. Látjuk majd a fiatal, tapasztalatlan és átlagos lányt, aki rájön; meddig kell elmennie, hogy életben maradjon. A komplett leleplezésre a GameInformer megjelenéséig várnunk kell, de bejönni látszó találgatásainkat érdemes lesz addig átfutni párszor. A fejlesztést a témában már járatos Crystal Dynamics végzi, a játék címe pedig minden sorszám vagy toldalék nélkül egyszerűen Tomb Raider.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)