Hirdetés

Tomb Raider: Legend - Egy hónapig ingyen tölthető

|

Az AWOMO rendszerén keresztül ingyenesen beszerezhetjük a 2006-ban megjelent Tomb Raider: Legend-et.

Hirdetés

Jól bevált reklámfogással csábítja leendő felhasználóit és vásárlóit a digitális disztribúcióval foglalkozó AWOMO. A bétafázisban leledző oldalon keresztül ingyenesen letölthetjük a Tomb Raider: Legend című produktumot, megszerzéséhez mindössze regisztrálunk szükséges az AWOMO.com hivatalos weboldalán és letölteni a kötelezően futtatandó klienst, majd nekiállhatunk leszivattyúzni 7.2 gigabájtot. Az eddig megismert digitális disztribúciós rendszerek mellett az AWOMO annyival nyújt többet, hogy választott játékunkat már akkor elindíthatjuk, mikor letöltési folyamata még nem fejeződött be. Tehát nem kötelező megvárni míg lecsorog a Tomb Raider: Legend, tizenegy perccel letöltésünk kezdete után belevethetjük magunkat a kalandokba. Természetesen internetkapcsolatunk sebességétől függően változik a játékok rendelkezésre állási ideje, az említett tizenegy perc a 8Mbit/s sávszélességre vonatkozik.

 

legend.jpg
 
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)