Hirdetés

Tomb Raider: Underworld - Lara Croft

|

A máig határtalanul népszerű Lara Croft ismét egy titokzatos ereklye nyomába ered, ám ezúttal személyes okokból teszi.

Hirdetés

A karácsonyi szezon egyik nagy durranása lehet a harmadik olyan Tomb Raider, amely a Crystal Dynamics műhelyében készül. A Legend történetének folytatásában Lara megpróbál eljutni az Artúr mondakörből ismert Avalon szigetére, hogy megmentse rég elveszett édesanyját. A fejlesztők alaposan felturbózták a grafikus motor képességeit, amit mi mással demonstrálhatnának látványosabban, mint magával a hősnővel. Érdemes megfigyelni, mennyit változott a Legend óta.

Tomb Raider: Underworld - 27. kép Tomb Raider: Underworld - 26. kép Tomb Raider: Underworld - 25. kép Tomb Raider: Underworld - 24. kép Tomb Raider: Underworld - 23. kép


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)