Hirdetés

Tomb Raider: Underworld - Trófearendszerrel bővítik

|

A játékosok untalan nyaggatására a Tomb Raider: Underworld PS3 kiadása megkapja a kötelezően használatos trófearendszert.

Hirdetés

Tavaly novemberben minden PlayStation 3-ra fejlesztő stúdiót kötelezték a rendszeren bevezetett trófearendszer használatára, miután megszaporodott azon játékok száma, melyek nem támogatták a kupákat. Idén januárban lépett hatályba a Sony Computer Entertainment szabályozása, azonban találkozhatunk olyan korábbi produktumokkal, melyek trófeamentesek. Ilyen például a Tomb Raider: Underworld, azonban a PlayStation 3 tulajdonosoknak már csak rövid ideig kell nélkülözniük a trófearendszert. Keir Edmonds hivatalosan megerősítette, hogy valamikor a közeljövőben integrálják játékukba a rajongók által hiányolt rendszert. A fejlesztésekért felelős Crystal Dynamics gárdája dolgozik a pontos megjelenési dátum nélkül árválkodó frissítésen. Keir Edmonds hozzátette, amint pontosabban információkkal rendelkezik, azonnal jelentkezik.

 

tombr_under.jpg

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)