Hirdetés

Top 10 Főcímzene - 3. helyezett

|

Milliók kedvence, az MMO műfaj non plus ultrája csupán a dobogó legalsó fokáig jutott. Mi jöhet még ezután?

Hirdetés

Jason Hayes, Tracy W. Bush, Derek Duke és Glenn Stafford négyese felel a World of Warcraft dallamaiért. A négy úriember (Tracy is fickó) munkássága főként a Blizzard játékaira korlátozódik. Ebből a szempontból is nekem máig a StarCraft a kedvencem, de ez nem az én toplistám, így a véleményem is személyes.

focim3.jpg


Azt mindenesetre aláírom, hogy amikor az első rendermozi megjelent a World of Warcraft debütálása előtt, percekig keresgéltem az államat a padlón, ebben pedig a szokásos Blizzard minőséget hozó animáció mellett a főcímzenéből kiollózott muzsika is ludas volt. Együtt valahogy erőteljesebb a hatás, mint így, de mint azt már említettem, ez Flatline toplistája, s bizonyára sokak igényét kielégíti.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)