Hirdetés

Top 10 Nagy Britannia: Nintendo uralom, az EA leszerepelt

|

A karácsonyi angol Top 10 igazi meglepetése, hogy az örökös favorit FIFA és NFS széria még csak fel sem került rá…

Hirdetés

Karácsony után járunk és áramolnak be az első Top 10-es listák az ünnepi eladásokból. Az angol toplista a következőképpen alakult:

1) More Brain Training
2) Brain Training
3) Mario & Sonic at the Olympics
4) Call of Duty 4 (360)
5) Wii Play
6) Assassin's Creed (360)
7) Assassin's Creed (PS3)
8) Mario Galaxy
9) Call of Duty 4 (PS3)
10) Mario Party 8

A legnagyobb meglepetés, hogy a két legnagyobb Electronic Arts cím: a FIFA és a Need for Speed legújabb része még csak fel sem került a listára, pedig az előző években a briteknél karácsonykor ők domináltak – általában az első két helyen. A listát elnézegetve a megszokott Sims 2 és addonjai is hiányoznak… Amit viszont láthatunk, az a totális Nintendo uralom, kezdve az agyi teljesítmény pallérozását szolgáló Brain Trainingektől, a Wii Play-en keresztül egészen a jó öreg Mario bácsi különböző megnyilvánulásáig. Maga a Nintendo és kabalafigurája, illetve a Wii tehát ismét szinte totálisan lemosott mindent a briteknél, egyedül a bájos Jade Raymond Assassin’s Creedje és a Call of Duty legújabb, négyes epizódja tudta még meghódítani a britek gamer szívét.

 

mariodswall_1.jpg

chester_k.jpg

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)