Hirdetés

Top Secret - Dave Perry visszatér

|

Az extravagáns játékairól elhíresült Shiny alapítója hosszas hallgatás után tér vissza a köztudatba.

Hirdetés

Nem is olyan rég történt, hogy a játékfejlesztő veterán új ötletek után kutatva az egyre népesebb modderközösséghez intézett kihívást. Aki képes lenyűgözni egy megfelelően friss elképzeléssel, az választhat magának egy grafikus motort. Nagyvonalú ajánlat, hiszen egy-egy minőségi motor dollár százezrekbe fájhat.
Az új egyelőre Top Secret néven futó projekt egy versenyjátékot takar, ám a szokatlanabb fajtából. Tuningolt verdák helyett a fantasy irodalom és a Föld őstörténete által ihletett lényeket kell meglovagolni. Hogy igazán élvezetes legyen a móka, nem csupán az egyre jobb köridőkre kell törekedni, hanem ellenlábasainkat is megakadályozhatjuk céljuk elérésében. Az adok-kapok során előfordulhat, hogy mi húzzuk a rövidebbet. Ilyenkor megpróbálhatjuk gyalog elérni a célt, vagy újra is éleszthetjük hátasunkat. Bízzunk benne, hogy nem kell majd lélegeztetni őket
Dave Perry úgy véli, hogy siker esetén komoly lökést adhatnak az egész iparnak. Az eddig hobbiprojekteken dolgozó amatőr, ám sokszor tehetséges fiatalok végre gyakorlati hasznát is láthatnák fáradozásaiknak. A játékipar pedig friss ötletekkel gazdagodna.

 

topsecret-logo.jpg

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)