Hirdetés

TORRENT TESZT ÉS EREDMÉNYEK!

|

A minap ugye kijött a Need for Speed: Pro Street demója. Ez remek alkalom volt némi kis tesztelésre!

Hirdetés

Úgy gondoltuk ezzel a demóval kipróbáljuk, hogy mennyire működhet az, hogyha egy fájlt torrenten is megosztunk veletek. Egész egyszerűen azért jutottunk erre az elhatározásra, mert szép lassan kiderítettük, hogy akármennyi sávszélességet tolnánk alátok, felemésztitek :)

Lássunk néhány statisztikát, a körülbelül 16 órája szerverünkön lávó NFS demóról (ezen adatok csak a torrentes letöltésre vonatkoznak, nincs hozzáadva a másik mirrorunk adata!):

Eddig a pillanatig: 404,415,426,966 bájtot, vagyis körülbelül 404,5 gigabájtot sikerült feltolni. Ebből mi 140 gigát biztosítottunk, ami azt jelenti, hogy Ti, mindannyian egyetlen éjszaka alatt nem kevesebb, mint 264,5 gigát toltatok fel! A legtöbbet feltöltő egyéni versenyző ebből 24 gigát teljesített, a második helyet 21 gigás értékkel vitték, a harmadikat pedig 10 gigabájttal.
Ezúton szeretném megköszönni mindenkinek, aki részt vett a tesztben!

Most nekilátunk egy olyan rendszer megoldásának, ami lehetővé tenné a torrentezés folyamatos lehetőségét legalább az egyik szerverünkön, mert szerintünk megoldás lehet a folyamatosan fennálló sávszél problémákra. Most még sajnos nem tudom név szerint megköszönni senkinek a segítséget, mivel nem volt regisztrációhoz kötve a rendszer... egyelőre.

FIGYELEM!!! Ezúton szeretném megkérni azt, akinek már van tapasztalata nagyobb torrent terhelésekkel kapcsolatban, az keressen meg mailben: zerocool@idg.hu. Főleg azt szeretném megtudni, hogy egy szerver vajon (legyen az bármilyen is) mennyi folyamatos seedet bír el, mondjuk két / három hónapon keresztül. Köszönöm előre is!!!

További kellemes böngészést, és jó játékot kívánok mindenkinek!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)