Hirdetés

Továbbra is az az Xbox szándéka, hogy a Call of Duty és minden Activision Blizzard játék a Game Passba kerüljön

|

Lehet, hogy az idén megjelenő Call of Duty-t már a teljes ár kifizetése nélkül játszhatjuk majd PC-n és Xboxokon.

Hirdetés

Több mint négy hónap eltelt azóta, hogy egy hosszú és kalandos folyamat végén az Activision Blizzard a Microsofté lett, ám egyelőre még nem látjuk ennek előnyeit. Az új tulajdonos több mint 2000 dolgozót bocsátott el a felvásárolt cégtől, lelőtt egy ígéretes projektet, folynak az átszervezések, még találgatják, hogyan alakuljon a jövő. 

Az már biztos, hogy a Diablo IV lesz az első játék, ami bekerül a Game Passbe, méghozzá március 28-án. Hogy utána mi következik, nem világos, de Phil Spencer szerint lesz okunk örülni.

Az Xbox fejese a Game File-nak adott interjújában elmondta, továbbra is az a terv, hogy a ZeniMax (Bethesda), az Activision Blizzard és az Xbox Game Studios minden játéka a megjelenése napjától elérhető legyen a Game Passban, a háttérben már dolgoznak az ehhez szükséges feltételek előteremtésén.

Hirdetés

Valójában csak az a kérdés, sikerül-e októberig - amikorra az idei Call of Duty várható - mindent a helyére tenni a technikai oldalon. Az Activision Blizzardnak más bejelentett vagy biztosra vehető játéka jelen pillanatban nincs, izgalmas kérdés, hogy a World of Warcraft következő kiegészítője is bekerül-e majd a szolgáltatás kínálatába, vagy akár maga az előfizetés, ami az MMO eléréséhez szükséges.

Spencer arról is beszélt, hogy egyelőre nem tervezik a lemezes kiadások megszüntetését, de hozzátette, láthatóan többen vesznek tőlük játékot digitálisan. Amíg van kereslet, a bolti példányok sem fognak eltűnni a polcokról.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)