Hirdetés

Toxikk - ha klasszikus hangulatú FPS-re vágysz, ez kell neked

|

A Toxikk egy kasztok, perkek, loadoutok nélküli arena shooter, ami szembemegy a mai, felturbózott multiplayer játékokkal. Most végre megjelenik, és lesz egy ingyenes változata is.

Hirdetés

A mostanában megjelent, AAA szintű FPS-ek közül talán a Doom hasonlít leginkább az 1990-es és 2000-es évek klasszikusaira, de abba is beférkőzött egy kicsit a modern lövöldözős játékok alapvető funkcióiból. A loadoutokkal sokan nem tudtak kibékülni.

Ha nosztalgiázni szeretnétek, az early accessben kb. két éve futó Toxikk jó választás lehet. A játék kész változata szeptember 9-én jön PC-re (Steamen keresztül), és két választásunk lesz. Letölthetjük ingyen és élvezhetünk szinte mindent, vagy megvehetjük a teljes csomagot, melynek több pálya, több jármmű, egy kampány mód, achievementek, szerverböngésző, a karakterek testreszabásának lehetősége, a saját szerverek, a felhasználói tartalmak és a fejlesztői készlet, vele együtt pedig a pályaszerkesztő is a része. Aki nem fizet, ugyanúgy játszhat a hivatalos szervereken vagy egyedül, botok ellen, választhat bármilyen fegyvert és mutátort, illetve felkerülhet a ranglistákra. Valószínűleg az ingyenes kipróbálás utáni vásárlás lesz a legjobb döntés. Nézzétek meg a fenti trailert, csináljatok helyet a gépen, és ha régen UT-ztatok vagy Quake-eztetek, legalább egy-két kört fussatok vele.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)