Hirdetés

Toy Story 3 trailer

|

Fellőtték a világhálóra a Toy Story harmadik részének előzetesét.

Hirdetés

Jövő nyáron tűzik műsorukra a mozik a Disney és a Pixar első közös vállalkozásának harmadik részét Toy Story 3 címmel.



Elképesztő, hogy repül az idő, hiszen novemberben lesz tizennégy éve, hogy berobban a Toy Story a köztudatba és ezzel kezdetét vette az egész estés animációs filmek korszaka. A Disney/Pixar párosát az évek során egyre többen követték ezen az ösvényen (Blue Sky, Dreamworks, Fox Animation, stb.).
Nos, a Toy Story 3 története szerint Andy már kinőtt a gyerekkorból, és megkezdi középiskolai tanulmányait. Oly sok év után tehát arra készül, hogy összegyűjtse és a padlásra száműzze játékait.



A véletlen (Andy édesanyja) azonban úgy hozza, hogy a játékok egy szemétszállítóban, végül egy óvodában kötnek ki, ahol apró emberpalánták "kegyetlenkedését" kell elviselniük. Mondanom sem kell, hogy hőseink haza szeretnének térni, így tehát a film jelentős részében a menekülésre irányuló kísérleteket és a kalandos hazautat kísérhetjük fogyelemmel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)