Hirdetés

Transformers: Rise of the Dark Spark bejelentés és trailer

|

Úgy látszik az új Transformers-játék valóban létezik. Megtörtént a bejelentés, jön a Rise of the Dark Spark, de nem a High Moon fejleszti.

Hirdetés

A New York Toy Fairen bejelentették a Transformers: Rise of the Dark Sparkot, bár már keveseket ért meglepetésként a hír, miután a játék napokkal korábban kiszivárgott az Amazonon.

Ettől függetlenül persze kellett a hivatalos bejelentés, ami mellé természetesen egy trailer is társult. A Transformers: Rise of the Dark Spark (de komolyan, ki jön elő ezekkel a címekkel?) viszont már nem a Hight Moonnál készül, hanem a Loadout fejlesztője, az Edge of Reality készíti. Valószínűleg azért váltottak, mert a High Moonnál elég komoly leépítések voltak az utóbbi pár játékuk rossz, vagy közepes értékelései miatt.

A Transformers: Rise of the Dark Spark kap egy kooperatív kampányt és egy szintén négy játékosos hordamódot, az Escalationt. Az összekapart tapasztalati pontokat átvihetjük egyik játékmódból a másikba és választhatunk majd, hogy az Autobotok, vagy a Decepticonok oldalán harcolunk. Az ígéretek szerint a Rise of the Dark Spark összefűzi Michael Bay filmjeinek a történetét a játékéval.

A Transformers: Rise of the Dark Spark megjelenése még idén várható 3DS-re, PC-re, PlayStation 3-ra, PlayStatation 4-re, Wii U-ra, Xbox 360-ra és Xbox One-ra. Szóval lényegében még elkerülni is nehéz lesz.

Mit szóltok? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)