Hirdetés

Transport Fever bejelentés - itt szállítok látod, ez az a város (videó)

|

Az Urban Games nem kisebb célt tűzött ki maga elé, minthogy elkészíti a Transport Tycoon méltó szellemi örökösét, ezt pedig a Transport Feverrel szeretné elérni.

Hirdetés

A Transport Tycoonnal eltöltött hosszú órákra sokan gondolunk vissza mosolyogva, részben azért is, mert egy komplett város közlekedésének menedzselését azóta sem sikerült ilyen minőségi és időrabló módon átélnünk, de az Urban Games megpróbálkozik azzal, hogy méltó utódot készítsen a most bejelentett Transport Fever képében. 

A feladatunk természetesen ezúttal sem kevésbé ambiciózus, minthogy 1850-től kezdődően felhúzzuk egy város gördülékenyen működő teher- és személyszállításának infrastruktúráját, viszont ha sikerül, az még csak fél siker, hiszen a menedzselés a következő kemény dióval, a rendszer fenntartásával folytatódik. A Transport Fever játékmenetében folyamatosan fejlődve és új lehetőségeket feloldva utakat, síneket, kikötőket, repülőtereket építhetünk és helyezhetünk el, majd a több mint 120 részletesen kidolgozott busszal, teherautóval, villamossal, vonattal, repülővel és hajóval megtölthetjük a forgalmat. Mindezt kétfajta játékmódban kapjuk meg: vagy a végtelenített üzemmódban vagy pedig a kampány Amerikába és Európába kalauzoló küldetésein keresztül. A fejlesztőcsapat ráadásul a modtámogatásról is gondoskodni fog, ezáltal biztosak lehetünk benne, hogy nem maradunk tartalmak nélkül. A bejelentéshez persze trailer is dukál: 

A hiánypótlónak ígérkező Transport Fever PC-re, Macre és Linuxra jelenik meg idén ősszel. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)