Hirdetés

Transverse - sci-fi MMO a MechWarrior Online alkotóitól

|

A MechWarrior Online fejlesztői valami még ambiciózusabb projekt felé kacsintgatnak, ez pedig egy új repülés-orientált sci-fi MMORPG lesz.

Hirdetés

A Piranha Games új játéka a galaxis egy távoli részében zajlik. A 24. században járunk az űr egy olyan területén, amelyet csak Fringe néven tartanak számon. Lakói, a különböző testi módosításokkal a halált legyőző, szintetikus "transz-emberek" a Sol Republic (Sol Köztársaság) négy frakciójába tömörülve versengenek az elsőségért, a Transverse pedig többek között az ő egymással való küzdelmeikről (illetve a külső fenyegetésekről) szól.

Bizonyos szempontból a Transverse hasonlít egy kicsit a MechWarrior Online-ra, különös tekintettel a harcrendszerre. A hivatalos közleményből kiderül, hogy a fizikára gondosan odafigyelő, valós idejű harcok során szükség lesz a hajó - és az állomás - rendszereinek stratégiai menedzsmentjére, ráadásul az sem lesz mindegy, hogy mivel szereljük fel, ugyanis bár minden fejlesztés növeli a teljesítményt, de egyúttal hőt is termel. A fejlesztők ígérete szerint nem lesz két egyforma csata, mindegyik másképp zajlik majd és várhatóan ezek kapcsolata a történethez teszi a Transverse-t potenciálisan érdekessé.

A játék többször is hangoztatott szabadsága kiterjed a hírnévrendszerre (a meghozott döntéseink és tehetségünk alapján ítélnek meg a galaxisban), a küldetések teljesítésére és az in-game gazdaságra is, valamint mivel nem lesznek boltok, bányák vagy gyárak, ezért a játékosoknak mindent saját maguknak kell létrehozniuk és cserekereskedelmet folytatniuk. Csak rajtunk áll, hogy milyen szerepet töltünk be a Transverse világában. Mindez úgy hangzik, mintha egy kicsit az EVE Online is megihlette volna a fejlesztőket, de a trailer arra enged következtetni, hogy a Babylon 5, a Battlestar Galactica és a Firefly sorozatok sem voltak közömbösek a számukra.

A Piranha Games egymillió dollárból szeretné megvalósítani a PC-s Transverse-t, amelyre a hivatalos honlapon gyűjtenek: 30 dollárért a játék digitális változata jár, viszont 250 dollárért már olyan tárgyakat kapunk, mint az ismert világegyetem térképe, egy keménytáblás "Így készült" könyv és egy póló. 2015-ös megjelenéssel terveznek.

Szerintetek van potenciál a projektben?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)