Hirdetés

Treyarch - Jöhet a Move és a Natal!

|

Érdeklődik az új mozgásérzékelők után a páratlan CoD-okat készítő stúdió

Hirdetés

A Treyarch a napokban újfent elkötelezte magát a Call of Duty játékok mellett, s talán most már ő számít az első számú csapatnak ezen a téren. Hogy ez kiderüljön, meg kell várni a fogyadozó Infinity Ward által készülő Modern Warfare 3-mat. De addig is mozogjunk!

Mert a közösségért felelős Josh Olin egy interjújában elmondta, hogy bár a Call of Duty: Black Ops nem fogja támogatni az év végén érkező Microsoft és Sony mozgásérzékelős megoldásokat, ám nagy érdeklődéssel figyelik a fejleményeket, és nem zárják ki, hogy a jövőben legyen egy ezeket kihasználó projektjük. „Használhatóak lehetnek ezek a kütyük pl. arra -mondta, hogy hajító mozdulatokkal mondjuk gránátokat dobálhassunk. Valahogy így működne majd a dolog a jövőben, de a Call of Duty: Black Ops-ban erre még ne számítsunk." Olin szavaiból kivéve még egyik új kontrollert sem preferálják jobban a másiknál. A lényeg náluk, hogy igazi játékmenetbeli többletet adjon majd a játékhoz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)