Hirdetés

TRON: ÖRÖKSÉG 3D filmvetítés

|

Tarts velünk a Rácsra, s légy tanúja egy legenda újjászületésének!

Hirdetés

>>> GRID LOGON

PROGRAM, LÉGY ÜDVÖZÖLVE A RÁCSON


Lépj be a Tron világába és ismerd meg a Tron: Örökség 3D című film előzményeit.
Gyere el december 14-én 18 órakor a Cinema City Arénába, ahol összemérheted filmes és játékbeli tudásod másokkal, és kipróbálhatod a Tron: Evolution játékot a helyszínen kiállított Microsoft Xbox 360-as konzolok valamelyikén.
Száguldj a fénymotorokon és küzdj meg a Rács elpusztítására hivatott ellenfelekkel, harcolj a fénykorongokkal és legyél te a győztes a parkour-szerű harcokban.
Ha te vagy a legjobb, máris a tied lehet a Tron: Evolution PC-játék, a Tron: Örökség című film zúzós zenéje a Daft Punk előadásában, GameStar magazin vagy a további nyeremények egyike.
Sőt, az első legügyesebb 30 program segédprogramjával együtt a premier előtt, megtekintheti a helyszínen a Tron: Örökség 3D című filmet 20:00 órai kezdettel!
Kezdési időpont: 2010. 12. 14., 18:00 óra
Vetítés időpontja: 2010. 12. 14., 20:00 óra
Helyszín: Cinema City Aréna (Aréna Pláza, 1087 Budapest, Kerepesi út 9.)

>>> GRID LOGOFF



Tron: Örökség 3D
Színes, szinkronizált amerikai sci-fi kalandfilm
A Tron: Örökség egy olyan 3D-s high-tech történet egy elképesztő digitális világról, amelyhez fogható eddig nem volt látható a mozivásznon. Sam Flynn-t (Garrett Hedlund), az önfejű 27 éves fiút nem hagyja nyugodni apja, az egykoron a világ legjobb videojáték fejlesztőjeként számon tartott Kevin Flynn (Oscar- és Golden Globe-díjas Jeff Bridges) rejtélyes eltűnése.
Amikor Sam egy különös szignál után kezd el nyomozni, amit a régi Flynn Játékteremből küldenek - és csakis az apjától érkezhet -, hirtelen egy digitális világba csöppen, ahol Kevint 20 éve tartják fogságban. A félelmet nem ismerő harcosnő, Quorra (Olivia Wilde) segítségével apa és fia nekivág az élet-halál útnak az elképesztő cyberuniverzumban, amit Kevin saját maga alkotott. A különös cybervilág igencsak megelőzte korát, az elképzelhetetlen járgányokkal, fegyverekkel, látványvilággal és a könyörtelen gazemberrel, aki mindent megtesz, hogy megakadályozza Flynnék szökését.
Disney digitális 3D-ben a Grammy-díjas elektronikus zenei duó, a Daft Punk hangszerelésében, a Tron: Örökség 2010. december 16-tól lesz látható a hazai filmszínházakban.



Eredeti címe: Tron: Legacy 3D

Rendezte: Joseph Kosinski

Szereplők: Jeff Bridges, Garrett Hedlund, Olivia Wilde, Bruce Boxleitner, James Frain, Beau Garrett és Michael Sheen

Írta: Eddy Kitsis és Adam Horowitz

Operatőr: Claudio Miranda

Zene: Daft Punk

Látvány: Sean Haworth, Kevin Ishioka, Ben Procter, William Ladd Skinner és Grant Van Der Slagt

Díszlet: Lin McDonald

Jelmez: Michael Wilkinson

Producerek: Sean Bailey, Jeffrey Silver, Steven Lisberger

Végrehajtó producer: Donald Kushner

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)