Hirdetés

Trükközés Batmannel

|

Legújabb ügyességi játékunkban Batmanra hárul a feladat, hogy motorjával egy minél komplexebb mutatványt hajtson végre a levegőben.

Hirdetés

Miután Hulk quadra pattant és végiggázolt a komplett haderőn, már meg sem lepődünk, hogy mindenki kedvenc Denevérembere motorra száll és az éjszaka leple alatt kaszkadőrmutatványokat hajt végre.

Árván maradt főhősünk ezúttal fittyet hány Gotham bűnözőire, helyette motorra ül és félelmet nem ismerve különböző kunsztokat hajt végre a rámpákról ugratva. Értelemszerűen a komplexebb mutatványok elsajátítása a cél, érdemes erre törekedni. A koncepció ötlete elég ahhoz, hogy kiérdemelje helyét a Játéközönön, érdemes egy próbát tenni vele és megnézni, hogy Batman miképpen boldogul egy kétkerekűvel a Batmobil után.

Batman Stunts játék

Ha ismersz hasonló flash játékokat, ne tartogasd, oszd meg mindenkivel, legyen a jó mindenkié.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)