Hirdetés

Trükközhetünk a játékos reklámokkal!

|

Mint bizonyára tudjátok, a Battlefield 2142 az első olyan játékok közé tartozik, mely az IGA Interactive féle dinamikus reklám rendszert használja. Azt is tudtad, hogy mit lehet ezekkel csinálni?

Hirdetés

Nos, a lényeg ugyebár az, hogy ez a program dinamikusan behúz bizonyos fizetett reklámokat a játékba - egyben azt is figyeli, hogy melyik "plakátot" mennyi ideig nézegetünk, így minél többet lessük a dolgokat, annál több pénze lesz a kiadónak. Szóval, ha támogatni akarjuk őket, itt a nagy lehetőség :)
Ellenben, nem árt tudni, hogy ezeket a kis "figyelő", vagy akár spywarenek is nevezhető elemeket ki lehet tiltani. Ha így akarsz tenni, az Internet beállításoknál tiltsd ki a 72.3.184.144/28 és a 72.32.5.0/28-as subneteket. Ha pedig saját reklámodat, vagy fényképedet akarod látni a játékban, esetleg próbálkozz az itt található kis progival (ami egyébként már a Trackmania Nations ESWC-ben megjelenő reklámokkal is trükközni).
FONTOS: ezek módosítások természetesen tökéletesen ellentétesek az említett játékokban foglalt szabályokkal, ami azt jelenti, ha az EA rájön a trükközésre, bizony ki is tilthat az online mókákból. Ha ez azonban nem érdekel, láss neki. Thanks Lazy.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)