Hirdetés

U55: End of the Line - eközben a német metróban...

|

Egy újabb metrós horrorjáték készülget PC-re - ki gondolta volna, hogy Berlin felszíne alatt is para van.

Hirdetés

Az U55 - End of the Line a modern idők Berlinjében játszódó túlélőhorror, amiben egy fiatal srácot irányítunk, aki csak a telefonjának a fényerejére támaszkodhat.

Az U55 olyan alkotásokból merít ihletet, mint H. P. Lovecraft munkái, vagy az Amnesia, a Dead Space, a Silent Hill és persze a Call of Cthulhu - Dark Corners of the Earth játékok.

A játék érdekessége, hogy hűen adja majd vissza Berlin legfontosabb területeit, a nagy metrómegállókat és egyes kerületeket, szóval lényegében olyan lesz a játék, mint egy virtuális városnézés, amin nem akarsz részt venni.

Az U55 - End of the Line fent van Kickstarteren és Steam Greenlighton (csak azért sem Zöld Út) és már csak 8 nap van hátra a projektből és még több, mint a fele pénz hiányzik. Amennyiben tetszik a játék ti is támogathatjátok, de a véleményeteket mindenképpen mondjátok el nekünk a kommentek között. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)