Hirdetés

Ubisoft - Dől a lé és csúsznak a játékok

|

Folytatódik az évek óta tartó növekedés a Ubisoft háza táján. Ugyanakkor néhány játék megjelenése későbbre csúszott.

Hirdetés

A 2009. március 31-ével végződő pénzügyi év első felében 344 millió dolláros forgalmat tudott realizálni a francia vállalat, ami harmadával több az egy évvel korábbi időszak 261 milliójához képest. A szeptember végén zárult hat hónap jó eredményeihez hozzájárult a Brothers in Arms: Hell's Highway és a SoulCalibur IV (európai) rajtja. Casual fronton pedig az Imagine Teacher, a My Secret World by Imagine és a PlayZone Sports Party tarolt.

brothersinarmshh__1_.jpg

Yves Guillemot CEO meggyőzőnek nevezte a Ubisoft teljesítményét, főként az egyre bizonytalanabb pénzügyi és gazdasági helyzet közepette. Óvatos figyelemmel kísérik a piaci változásokat, s ehhez mérten módosítják előrejelzéseiket és várakozásaikat. Meggyőződésük, hogy a videojáték ipar 2009-2010-ben is növekedni fog.

fc2_screen_6.jpg

Ami a közeljövőt illeti, kifejezetten erős felhozatallal vágnak neki az ünnepi szezonnak. Far Cry 2, Prince of Persia, Tom Clancy's EndWar, Rayman Raving Rabbids 3, Shaun White, és egy rakás casual játék. És ezek csak a saját fejlesztésü játékok. Becsléseik szerint ezek a játékok a következő negyedév során mintegy félmilliárd dollár bevételt generálnak, ami 11%-os növekedést jelent a tavalyi eredményhez képest.

anno4_ss_orient_npc_01.jpg


Hogy valami negatív is maradjon a végére (bár eme hírmorzsa negatív vagy pozitív mivolta ízlés dolga), az Anno 1404 és egy még bejelentés előtt álló teljesen új játék a 2009-2010-es pénzügyi évre tolódik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)