Hirdetés

Ubisoft - fókuszban az Xbox 360, és a PlayStation 3

|

A Ubisoft nagyfőnök nyilatkozata szerint a 2010-es üzleti évben a konzoloké lesz a főszerep.

Hirdetés

A Ubisoft főnöke - Yves Guillemot - nem fél megmondani a frankót. Időről időre kinyilatkoztat az úriember, és nem ritkán igaza is lesz. Ennek legújabb tanúbizonysága a Ubisoft 2010-es terve. Ahogy azt már tudjuk, a Nintendo nem túl népszerű szakmai berkekben, és ez bizony tükröződik a Ubisoft hozzáállásában is.

Guillemot szerint ugyanis 2010-ben csak az Xbox 360, és a PlayStation 3 eladások nőnek majd, így ők is erre a két platformra koncentrálnak az idén. A felhozatalról annyit közölt, hogy érkezik ugye egy új - eddig úgy tűnik a többitől független - Assassin's Creed epizód, online multival, várható az új Ghost Recon játék, a következő Prince of Persia, és nem utolsó sorban egy új Driver játék. A nyilatkozatban arról nincs szó, hogy ezen játékok elkészülnek-e vajh PC-re, de azért reménykedjünk, mert a Ubi alapvetően azért jó arc.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)