Hirdetés

Ubisoft: gyarapodik a kis francia

|

A francia székhelyű Ubisoft játékkiadó nyilvánosságra hozta a 2006. december 31-én zárult legutolsó pénzügyi negyedévének adatait, melyek szerint a cég igen jól teljesített.

Hirdetés

A jelentésből kiderül, hogy az egy évvel korábbi adatokhoz képest most 24 százalékkal több bevételt sikerült elérni, ami így 311 millió eurót jelent összesen. A negyedév legsikeresebb játékai a Rainbow Six Vegas, Splinter Cell: Double Agent és a Red Steel voltak.

A március 31-én záruló aktuális negyedév során jelenik meg PC-re és Xbox 360-ra a Blazing Angels: Secret Missions, amely a második világháborús akciójáték most bejelentett kiegészítője. Emellett március végéig várható a Ghost Recon Advanced Warfighter 2, illetve a Driver: Parallel Lines PC-s és Wii-s változata, valamint néhány Wii-re fejlesztett alkotás (Blazing Angels, Prince of Persia: Rival Swords, és Teenage Mutant Ninja Turtles) is.

Sajnos arra is fény derült, hogy a már jó ideje bejelentett Haze című FPS nem jelenik meg tavaszig, de elméletileg még valamikor az idén viszontláthatjuk a boltok polcain a Free Radical Design sikervárományosát.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)