Hirdetés

Ubisoft hét a Steamen

|

Ubisoft termékeket szerezhetünk be féláron az eheti Steam akció keretében. Az első játék az Assasin's Creed.

Hirdetés

Megszokhattuk már, hogy érdemes odafigyelni a Steam akciókra. Igaz, az egy dollár = egy euró hozzáállás nem túl szimpatikus, de még így is akad néha megfontolandó ajánlat. Ezen a héten például minden nap más, és más Ubisoft játékokat áraznak le a Steames srácok, 50 százalékkal. Az első áldozat az Assasin's Creed, amelynek Director's Cut verzióját, megközelítőleg 4500 forintért tudjuk beszerezni, a mai nap folyamán. Ez azért elég barátságos nem? Ennyi simán megér a nagyszerű Ubisoft alkotás. Reméljük a Valve csak észbe kap hamarosan, és még olcsóbban tudunk majd vásárolni. Addig is, érdemes a hét többi napján is ellátogatni a Steamre, hátha akad még olyan Ubisoft játék, amit eddig nem vásároltatok meg, de majd most.

 

assassins-creed-pc_ss-01.jpg
 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)