Hirdetés

UbiSoft - új év, új DRM?

|

A tavalyi év egyik legnagyobb felháborodását kiváltó technológiája az UbiSoft másolás elleni védelme volt.

Hirdetés

Az elhíresült UbiSoft DRM-re elképesztő mennyiségű savat hordtak össze az ellendrukkerek.

Úgy néz ki, hogy a háttérben azért zajlottak a beígért fejlesztések, hiszen a Reddit olvasói észrevették, hogy úgy tudnak Assassin's Creed 2-vel és Splinter Cell: Convictionnel is játszani, hogy közben az internetkapcsolatra nem volt szükség (Az elhíresült UbiSoft DRM elleni legfőbb érv az volt, hogy folyamatos internetkapcsolatot igényelt).

Ez azért érdekes ez a lépés, hiszen a R.U.S.E. esetében nem is használták ezt a védelmet, ha pedig így marad, akkor a játékba való belépéskor lesz csak szükség internetre (ahogy például a Steam vagy EA játékok esetében), utána már nem. Hivatalos bejelentés ugyan nincs, de reménykedjünk, hogy így marad minden.

 

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)