Hirdetés

Úgy tűnik, hogy jó kezekben van az új Mass Effect

|

A projekt vezetője szerint számos Mass Effect-veterán dolgozik az új részen.

Hirdetés

A Mass Effect Legendary Editiont leszámítva a BioWare csalódást okozott az utóbbi években a rajongóknak: sem a Mass Effect: Andromeda, sem az Anthem nem úgy sült el, ahogy szerették volna, így hát sok fog múlni a stúdió következő két projektjén. Előbb a Dragon Age: Dreadwolffal mutathatja meg a cég, hogy nem felejtett el játékot fejleszteni, aztán a másik nagy franchise-át, a Mass Effectet kell feltámasztania, amelyre a spekulációk szerint még sokat kell várnunk.

A következő Mass Effect fejlesztéséről eddig annyit tudtunk, hogy jelenleg egy kisebb csapat dolgozik rajta, a BioWare nagy része a Dreadwolf befejezésén szorgoskodik, most viszont kiderült az is, hogy kik kezeskednek a projektért, és így mindjárt biztatóbb a helyzet.

Hirdetés

Michael Gamble, az új rész projektvezetője az X-en erősítette meg, hogy a Mass Effect trilógia veteránjai töltik be a kulcsszerepeket: az executive producer, a művészeti vezető, a kreatív vezető és a játék rendezője is a korábbi Mass Effecteken ügyködtek, szakértők a franchise területén. 

Nem ez az első alkalom, hogy Gamble biztató hírt közölt a fejlesztőkkel kapcsolatban, korábban megerősítette, hogy a csapat több veteránt is felvonultat a Mass Effect trilógia munkatársai közül, szóval nem csak a fejesek között akad szakavatott munkaerő. Persze ez még nem jelenti automatikusan azt, hogy az új rész megüti majd a trilógia szintjét, de jó jel. 

Az új Mass Effect Unreal Engine 5-tel készül és elvileg nem lesz nyílt világú, mint a Mass Effect: Andromeda, inkább a kisebb területes megközelítést alkalmazza, mint a trilógia. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)